Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Children of the Corn 666: Isaac’s Return

Children of the Corn 666: Isaac’s Return

24/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Children of the Corn 666: Isaac’s Return på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en ung kvinde vender tilbage til sin fødeby for at finde sin mor, kommer hun uden at vide det til at vække den onde Isaac igen.


Se Children of the Corn 666: Isaac’s Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Children of the Corn 666: Isaac’s Return havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Children of the Corn 666: Isaac’s Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Children of the Corn 666: Isaac’s Return herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Children of the Corn 666: Isaac’s Return er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Children of the Corn 666: Isaac’s Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar