Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Children of the Corn 666: Isaac’s Return

Children of the Corn 666: Isaac’s Return

24/12/2014 | Flixfilm

Se Children of the Corn 666: Isaac’s Return på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en ung kvinde vender tilbage til sin fødeby for at finde sin mor, kommer hun uden at vide det til at vække den onde Isaac igen.


Se Children of the Corn 666: Isaac’s Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChildren of the Corn 666: Isaac’s Return havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Children of the Corn 666: Isaac’s Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Children of the Corn 666: Isaac’s Return herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Children of the Corn 666: Isaac’s Return er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Children of the Corn 666: Isaac’s Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar