Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Children of the Corn 666: Isaac’s Return

24/12/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da en ung kvinde vender tilbage til sin fødeby for at finde sin mor, kommer hun uden at vide det til at vække den onde Isaac igen.


Se Children of the Corn 666: Isaac’s Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Children of the Corn 666: Isaac’s Return havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Children of the Corn 666: Isaac’s Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Children of the Corn 666: Isaac’s Return herunder:Fra premieredatoen (24. december, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Children of the Corn 666: Isaac’s Return er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Children of the Corn 666: Isaac’s Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar