Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Children of the Corn 666: Isaac’s Return

Children of the Corn 666: Isaac’s Return

24/12/2014 | Flixfilm

Children of the Corn 666: Isaac’s Return på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en ung kvinde vender tilbage til sin fødeby for at finde sin mor, kommer hun uden at vide det til at vække den onde Isaac igen.Se Children of the Corn 666: Isaac’s Return på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Children of the Corn 666: Isaac’s Return havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Children of the Corn 666: Isaac’s Return på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Children of the Corn 666: Isaac’s Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Children of the Corn 666: Isaac’s Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Children of the Corn 666: Isaac’s Return, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Children of the Corn 666: Isaac’s Return er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar