Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Children of the Corn IV: The Gathering

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da børnene i et lille samfund forvandler sig til besatte mordere, er det op til en medicinstuderende at redde byen og sin søster.


Se Children of the Corn IV: The Gathering på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Children of the Corn IV: The Gathering havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Children of the Corn IV: The Gathering ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Children of the Corn IV: The Gathering herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Children of the Corn IV: The Gathering er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Children of the Corn IV: The Gathering stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar