Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Children of the Corn IV: The Gathering

Children of the Corn IV: The Gathering

01/11/2014 | Flixfilm

Se Children of the Corn IV: The Gathering på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da børnene i et lille samfund forvandler sig til besatte mordere, er det op til en medicinstuderende at redde byen og sin søster.


Se Children of the Corn IV: The Gathering på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChildren of the Corn IV: The Gathering havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Children of the Corn IV: The Gathering ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Children of the Corn IV: The Gathering herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Children of the Corn IV: The Gathering er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Children of the Corn IV: The Gathering stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar