Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Children Of The Corn – Revelation

Children Of The Corn – Revelation

24/12/2014 | Flixfilm

Children Of The Corn – Revelation på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Fritz Kiersch
Skuespillere: Peter Horton, Linda Hamilton, R.G. Armstrong
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da en kvinde besøger en lille by i Nebraska, opdager hun, at hendes bedstemor er væk, og inden længe begynder naboerne også at forsvinde.

Children Of The Corn – Revelation havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Children Of The Corn – Revelation på YouTube.Se Children Of The Corn – Revelation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Children Of The Corn – Revelation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Children Of The Corn – Revelation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Children Of The Corn – Revelation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Children Of The Corn – Revelation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar