Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Children Of The Corn – Revelation

Children Of The Corn – Revelation

24/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Children Of The Corn – Revelation på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Fritz Kiersch
Skuespillere: Peter Horton, Linda Hamilton, R.G. Armstrong, John Franklin
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Da en kvinde besøger en lille by i Nebraska, opdager hun, at hendes bedstemor er væk, og inden længe begynder naboerne også at forsvinde.


Se Children Of The Corn – Revelation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Children Of The Corn – Revelation havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Children Of The Corn – Revelation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Children Of The Corn – Revelation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Children Of The Corn – Revelation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Children Of The Corn – Revelation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar