Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Children of the Whales

Children of the Whales

13/03/2018 | Flixfilm

Se Children of the Whales på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Drama, Fantasy, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tony Azzolino, Brian Beacock, Johnny Yong Bosch, Reba Buhr
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Som troldmand ved den unge arkivar, Chakuro, at hans tid er kort, men alt ændrer sig, da en pige ude fra dukker op på hans ø.


Se Children of the Whales på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChildren of the Whales (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Children of the Whales (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Children of the Whales herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Children of the Whales er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Children of the Whales (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar