Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Child’s Play

Child’s Play

18/07/2021 | Flixfilm

Child’s Play på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short, Drama
Instruktion: Talia Zucker
Skuespillere: Kenzie Caplan, Yisrael Dubov, Lieba Gould
Spilletid: 11 min
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En dreng terroriseres af en morderisk hightech-dukke, der bliver selvbevidst og udvikler morderiske tendenser i denne genfortolkning af gyserfilmen fra 1980'erne.

Child’s Play havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Child’s Play på YouTube.Se Child’s Play på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Child’s Play ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Child’s Play stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Child’s Play, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Child’s Play er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar