Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Child’s Play

Child’s Play

01/02/2016 | Flixfilm

Se Child’s Play på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, History, Mystery, Thriller
Instruktør: Daniel Espinosa
Skuespillere: Xavier Atkins, Mark Lewis Jones, Tom Hardy, Joel Kinnaman
Spilletid: 137 min
Land: Czech Republic, UK, USA, Russia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter der bliver begået en række mord, ved den 6-årige Andy, at hans dukke, Chucky, er morderen, men hverken hans mor eller politiet vil tro på ham.

Child’s Play havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Child’s Play på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Child’s Play ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Child’s Play stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Child’s Play, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Child’s Play er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar