Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina

31/12/2020 | Flixfilm

Se Chilling Adventures of Sabrina på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Der bydes både på magi og spilopper, når Sabrina, halvt menneske og halvt heks, begår sig i to verdener: et menneskeligt teenageliv og familiearven, Nattens Kirke.

Chilling Adventures of Sabrina (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chilling Adventures of Sabrina på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chilling Adventures of Sabrina (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chilling Adventures of Sabrina (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chilling Adventures of Sabrina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chilling Adventures of Sabrina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Chilling Adventures of Sabrina

  1. Anne Merete - kl. 21:03, 03-11-2018:

    Okay serie, meget bedre end den der kørte på tv, godt sat op og gode effekter. Udmærket manuskript.

  2. Alicia Marina - kl. 22:09, 07-11-2018:

    Super spændende serie. Den er rigtig godt sat op, gode skuespiller og effekter. Jeg glæder mig til 2. season😊.

    Skriv kommentar