Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chimera

28/04/2021 | Flixfilm

Se Chimera på Netflix

Indspilningsår: 1968
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ettore Maria Fizzarotti
Skuespillere: Gianni Morandi, Laura Efrikian, Nino Taranto, Katia Moguy
Spilletid: 110 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En ung sanger får chancen for at give en række koncerter i Rio de Janeiro, men promotorens skjulte hensigter kommer hurtigt frem i lyset.

Chimera havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chimera på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chimera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chimera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chimera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chimera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar