Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chimp Empire

Chimp Empire

19/04/2023 | Flixfilm

Chimp Empire på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mahershala Ali
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Et stort samfund af chimpanser trives i en skov i Uganda, hvor de navigerer i kompleks socialpolitik, familiedynamik og farlige territoriestridigheder.Se Chimp Empire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chimp Empire (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chimp Empire på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chimp Empire (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chimp Empire (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chimp Empire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chimp Empire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar