Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chimpanzee

Chimpanzee

16/04/2014 | Flixfilm

Se Chimpanzee på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Family
Instruktør: Alastair Fothergill, Mark Linfield
Skuespillere: Tim Allen
Spilletid: 78 min
Land: Tanzania, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Tag dybt med ind i den afrikanske regnskov, og mød den bedårende unge chimpanse Oscar og hans familie. Utrolige HD-billeder bringer dig tæt på deres eventyr.


Se Chimpanzee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chimpanzee havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chimpanzee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chimpanzee:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chimpanzee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chimpanzee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar