Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chinatown

Chinatown

30/09/2016 | Flixfilm

Se Chinatown på Netflix

Indspilningsår: 1974
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Roman Polanski
Skuespillere: Jack Nicholson, Faye Dunaway, John Huston, Perry Lopez
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese, Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Mens en mistænkelig femme fatale finansierer hans arbejde som privatdetektiv, afdækker J.J. Gittes indviklet fup i Los Angeles' vandværk.


Se Chinatown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChinatown havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chinatown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chinatown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chinatown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chinatown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar