Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chinese Zodiac

Chinese Zodiac

01/07/2020 | Flixfilm

Se Chinese Zodiac på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Family
Instruktør: Jackie Chan
Skuespillere: Jackie Chan, Oliver Platt, Qi Shu, Daniel Wu
Spilletid: 109 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: English, Mandarin, French, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Skattejægeren Asian Hawk drager ud på en mission for at hente de uvurderlige kinesiske Zodiac-skulpturer, der blev stjålet og ført ud af landet i 1860.


Se Chinese Zodiac på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chinese Zodiac havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chinese Zodiac ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chinese Zodiac:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chinese Zodiac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chinese Zodiac stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar