Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chinese Zodiac

Chinese Zodiac

01/07/2020 | Flixfilm

Se Chinese Zodiac på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Family
Instruktør: Jackie Chan
Skuespillere: Jackie Chan, Max Huang, Oliver Platt, Qi Shu
Spilletid: 109 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: English, Mandarin, French, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Skattejægeren Asian Hawk drager ud på en mission for at hente de uvurderlige kinesiske Zodiac-skulpturer, der blev stjålet og ført ud af landet i 1860.

Chinese Zodiac havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chinese Zodiac på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chinese Zodiac ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chinese Zodiac stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chinese Zodiac, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chinese Zodiac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar