Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chip and Potato: Chip’s Holiday

Chip and Potato: Chip’s Holiday

27/06/2022 | Flixfilm

Chip and Potato: Chip’s Holiday på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter alle bliver holdt vågne på deres ferie på grund af nedfaldende kokosnødder, lægger Chip og Kartoffel en plan for at hjælpe familien med at få mopse-god nats søvn!

Chip and Potato: Chip’s Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chip and Potato: Chip’s Holiday på YouTube.Se Chip and Potato: Chip’s Holiday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chip and Potato: Chip’s Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chip and Potato: Chip’s Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chip and Potato: Chip’s Holiday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chip and Potato: Chip’s Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar