Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chip and Potato

Chip and Potato

29/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Chip and Potato på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scotia Anderson, Briana Buckmaster, Evan Byarushengo, Brian Dobson
Spilletid: N/A
Land: Canada, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Den elskelige mops Chip starter i børnehaven, får nye venner og prøver nye ting – med hjælp fra Kartoffel, hendes hemmelige museven.


Se Chip and Potato på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chip and Potato (Chip og Kartoffel) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chip and Potato (Chip og Kartoffel) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chip and Potato herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chip and Potato (Chip og Kartoffel) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chip and Potato (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar