Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chip and Potato

Chip and Potato

08/03/2022 | Flixfilm

Chip and Potato på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andrea Libman, Briana Buckmaster, Brian Dobson
Spilletid: 23 min
Land: United Kingdom, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Den elskelige mops Chip starter i børnehaven, får nye venner og prøver nye ting – med hjælp fra Kartoffel, hendes hemmelige museven.

Chip and Potato (Chip og Kartoffel) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chip and Potato på YouTube.Se Chip and Potato på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chip and Potato (Chip og Kartoffel) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chip and Potato (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chip and Potato, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chip and Potato (Chip og Kartoffel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar