Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chip and Potato

Chip and Potato

29/11/2019 | Flixfilm

Se Chip and Potato på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Abigail Oliver, Andrea Libman, Briana Buckmaster, Brian Dobson
Spilletid: 23 min
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Den elskelige mops Chip starter i børnehaven, får nye venner og prøver nye ting – med hjælp fra Kartoffel, hendes hemmelige museven.Se Chip and Potato på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chip and Potato (Chip og Kartoffel) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chip and Potato (Chip og Kartoffel) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chip and Potato:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chip and Potato (Chip og Kartoffel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chip and Potato (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar