Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chip and Potato

Chip and Potato

03/10/2022 | Flixfilm

Chip and Potato på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andrea Libman, Briana Buckmaster, Abigail Journey Oliver
Spilletid: 23 min
Land: United Kingdom, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Den elskelige mops Chip starter i børnehaven, får nye venner og prøver nye ting – med hjælp fra Kartoffel, hendes hemmelige museven.Se Chip and Potato på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chip and Potato (Chip og Kartoffel) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chip and Potato på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chip and Potato (Chip og Kartoffel) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chip and Potato (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chip and Potato, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chip and Potato (Chip og Kartoffel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar