Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chippa

01/06/2020 | Flixfilm

Chippa på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Safdar Rahman
Skuespillere: Sunny Pawar, Mala Mukherjee, Surojit
Spilletid: 2 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En dreng finkæmmer de mindre kendte gader i Kolkata ved midnat på sin 10-årsfødselsdag i sin søgen efter den far, han aldrig har mødt, og med et brev, han ikke kan læse.

Chippa havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chippa på YouTube.Se Chippa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chippa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chippa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chippa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chippa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar