Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chippa

01/06/2020 | Flixfilm

Se Chippa på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Safdar Rahman
Skuespillere: Shayan Ahmed, Masood Akhtar, Syed Aiman Ali, Aamir Anjum
Spilletid: 90 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En dreng finkæmmer de mindre kendte gader i Kolkata ved midnat på sin 10-årsfødselsdag i sin søgen efter den far, han aldrig har mødt, og med et brev, han ikke kan læse.


Se Chippa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chippa havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chippa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chippa:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chippa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chippa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar