Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chips

26/12/2017 | Flixfilm

Se Chips på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Dax Shepard
Skuespillere: Michael Peña, Dax Shepard, Vincent D'Onofrio, Rosa Salazar
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En FBI-agent undercover slår sig sammen med en tidligere motocross-stjerne om at fange en korrupt flok motorcykelbetjente fra California Highway Patrol.


Se Chips på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChips havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chips ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chips herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chips er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chips stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar