Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chips

26/12/2017 | Flixfilm

Chips på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Dax Shepard
Skuespillere: Michael Peña, Dax Shepard, Vincent D'Onofrio
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En FBI-agent undercover slår sig sammen med en tidligere motocross-stjerne om at fange en korrupt flok motorcykelbetjente fra California Highway Patrol.

Chips havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chips på YouTube.Se Chips på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chips ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chips stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chips, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chips er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar