Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chloe

02/11/2020 | Flixfilm

Chloe på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Thriller
Instruktion: Atom Egoyan
Skuespillere: Julianne Moore, Amanda Seyfried, Liam Neeson
Spilletid: 96 min
Land: Canada, France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da Catherine mistænker sin mand for at være utro og hyrer sexede Chloe til at teste ham, varer det ikke længe, før de indbyrdes forhold intensiveres.Se Chloe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chloe havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chloe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chloe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chloe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chloe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chloe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar