Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chloe

20/12/2014 | Flixfilm

Se Chloe på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Atom Egoyan
Skuespillere: Julianne Moore, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Max Thieriot
Spilletid: 96 min
Land: USA, Canada, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da Catherine mistænker sin mand for at være utro og hyrer sexede Chloe til at teste ham, varer det ikke længe, før de indbyrdes forhold intensiveres.


Se Chloe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChloe havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chloe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chloe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chloe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chloe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar