Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chocolate City: Vegas Strip

Chocolate City: Vegas Strip

12/08/2017 | Flixfilm

Se Chocolate City: Vegas Strip på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: De eksotiske dansere fra Chocolate City finder sammen igen for at rejse til Las Vegas og vinde 500.000 dollars.


Se Chocolate City: Vegas Strip på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChocolate City: Vegas Strip havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chocolate City: Vegas Strip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chocolate City: Vegas Strip herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chocolate City: Vegas Strip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chocolate City: Vegas Strip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar