Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Chocolate

Chocolate

25/01/2020 | Flixfilm

Chocolate på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ha Ji-Won, Yoon Kyesang, Seung-jo Jang
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En læge og en kok, der er blevet ført sammen af meningsfulde måltider i fortiden og nutiden, mødes igen, da de begynder at arbejde på et hospice.Se Chocolate på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chocolate (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chocolate på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chocolate (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chocolate (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chocolate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chocolate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar