Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Choked: Money Talks

Choked: Money Talks

05/06/2020 | Flixfilm

Se Choked: Money Talks på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.

Choked: Money Talks havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Choked: Money Talks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Choked: Money Talks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Choked: Money Talks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Choked: Money Talks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Choked: Money Talks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar