Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chokehold

Chokehold

21/04/2023 | Flixfilm

Chokehold på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Onur Saylak
Skuespillere: Kivanç Tatlitug, Funda Eryigit, Gürgen Öz
Spilletid: 112 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Et par fra Istanbul flygter fra en skandale og starter forfra på den Ægæiske kyst, men opdager hurtigt, at de lokale er fast besluttede på at slippe af med dem.Se Chokehold på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chokehold havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chokehold på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chokehold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chokehold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chokehold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chokehold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar