Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Choose Love

Choose Love

31/08/2023 | Flixfilm

Choose Love på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Stuart McDonald
Skuespillere: Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster
Spilletid: 77 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Den faste kæreste. Den der slap væk. Den charmerende rockstjerne. Hvem skal Cami vælge? I denne interaktive rom-com ligger hendes kærlighedsliv i dine hænder.Se Choose Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Choose Love havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Choose Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Choose Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Choose Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Choose Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Choose Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar