Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Choose or Die

Choose or Die

15/04/2022 | Flixfilm

Choose or Die på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Toby Meakins
Skuespillere: Iola Evans, Asa Butterfield, Robert Englund
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: To venner fristes af chancen for at vinde uafhentede præmiepenge og genstarter et mystisk videospil fra 1980'erne, som sender dem ind i en surrealistisk verden af rædsel.

Choose or Die havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Choose or Die på YouTube.Se Choose or Die på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Choose or Die ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Choose or Die stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Choose or Die, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Choose or Die er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar