Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Chor Nikal Ke Bhaga

Chor Nikal Ke Bhaga

24/03/2023 | Flixfilm

Chor Nikal Ke Bhaga på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Ajay Singh
Skuespillere: Yami Gautam, Sunny Kaushal, Sharad Kelkar
Spilletid: 110 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En stewardesse og hendes kæreste skal stjæle nogle diamanter for at indfri en gammel gæld, men planen falder fra hinanden, da flyet bliver kapret.Se Chor Nikal Ke Bhaga på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chor Nikal Ke Bhaga havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chor Nikal Ke Bhaga på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chor Nikal Ke Bhaga ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chor Nikal Ke Bhaga stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chor Nikal Ke Bhaga, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chor Nikal Ke Bhaga er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar