Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chosen

27/01/2022 | Flixfilm

Chosen på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Malaika Mosendane, Andrea Heick Gadeberg, Andreas Dittmer
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En 17-årig pige får vendt op og ned på sit liv, da hun og hendes venner opdager den foruroligende sandhed, der lurer under overfladen i deres fredelige danske by.

Chosen (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chosen på YouTube.Se Chosen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chosen (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chosen (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chosen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chosen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar