Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chouchou

09/06/2021 | Flixfilm

Se Chouchou på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktion: Merzak Allouache
Skuespillere: Gad Elmaleh, Alain Chabat, Claude Brasseur
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Under dække af at være flygtning fra Chile forlader Chouchou Nordafrika og finder husly i en kirke i Paris – samt en chance for at ændre sin identitet.

Chouchou havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chouchou på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chouchou ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chouchou stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chouchou, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chouchou er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar