Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chowder

01/03/2015 | Flixfilm

Se Chowder på Netflix

Indspilningsår: 2007–2010
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicky Jones, Dwight Schultz, John DiMaggio, Tara Strong
Spilletid: 11 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne animerede serie handler om en "kattebjørnekanin" ved navn Chowder. Han er kokkeelev og kan ikke lade være med at spise alt, hvad han ser.


Se Chowder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChowder havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chowder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chowder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chowder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chowder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Chowder

  1. Anonym - kl. 12:22, 05-02-2020:

    Chowder er ikke længere tilgængelig på Netflix

    Skriv kommentar