Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chowder

01/03/2015 | Flixfilm

Chowder på Netflix

Produktionsår: 2007–2010
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nicky Jones, Dwight Schultz, John DiMaggio
Spilletid: 11 min
Land: United States, China
Sprog: Chinese, Mandarin, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne animerede serie handler om en "kattebjørnekanin" ved navn Chowder. Han er kokkeelev og kan ikke lade være med at spise alt, hvad han ser.

Chowder havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chowder på YouTube.Se Chowder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chowder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chowder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chowder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chowder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Chowder

  1. Anonym - kl. 12:22, 05-02-2020:

    Chowder er ikke længere tilgængelig på Netflix

Skriv kommentar