Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chris Brown: Welcome to My Life

Chris Brown: Welcome to My Life

07/10/2017 | Flixfilm

Se Chris Brown: Welcome to My Life på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Andrew Sandler
Skuespillere: Mary J. Blige, Chris Brown, DJ Khaled, Jamie Foxx
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Med interviews, koncertoptagelser og backstage-adgang giver denne dokumentar fansene et indblik i Chris Browns liv.

Chris Brown: Welcome to My Life havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chris Brown: Welcome to My Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chris Brown: Welcome to My Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chris Brown: Welcome to My Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chris Brown: Welcome to My Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chris Brown: Welcome to My Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar