Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chris D’Elia: Incorrigible

Chris D’Elia: Incorrigible

19/04/2015 | Flixfilm

Chris D’Elia: Incorrigible på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Standupkomikeren Chris D'Elia forklarer, hvordan amerikansk fodbold kunne være meget bedre, hvordan det at date er ren ondskab, og hvorfor babyer burde blive født voksne.

Chris D’Elia: Incorrigible havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chris D’Elia: Incorrigible på YouTube.Se Chris D’Elia: Incorrigible på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chris D’Elia: Incorrigible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chris D’Elia: Incorrigible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chris D’Elia: Incorrigible, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chris D’Elia: Incorrigible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar