Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chris D’Elia: Incorrigible

Chris D’Elia: Incorrigible

19/04/2015 | Ingen kommentarer

Se Chris D’Elia: Incorrigible på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Standupkomikeren Chris D'Elia forklarer, hvordan amerikansk fodbold kunne være meget bedre, hvordan det at date er ren ondskab, og hvorfor babyer burde blive født voksne.


Se Chris D’Elia: Incorrigible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chris D’Elia: Incorrigible havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chris D’Elia: Incorrigible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chris D’Elia: Incorrigible herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chris D’Elia: Incorrigible er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chris D’Elia: Incorrigible stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar