Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chris D’Elia: Man on Fire

Chris D’Elia: Man on Fire

27/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Chris D’Elia: Man on Fire på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den sprælske komiker Chris D'Elia genovervejer sin holdning til livets store begivenheder, f.eks. ægteskab, ikke at have børn og køb af bukser til vennerne.


Se Chris D’Elia: Man on Fire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chris D’Elia: Man on Fire havde premiere på Netflix Danmark den 27. June, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chris D’Elia: Man on Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chris D’Elia: Man on Fire herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chris D’Elia: Man on Fire er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chris D’Elia: Man on Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore