Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chris D’Elia: Man on Fire

Chris D’Elia: Man on Fire

27/06/2017 | Flixfilm

Se Chris D’Elia: Man on Fire på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den sprælske komiker Chris D'Elia genovervejer sin holdning til livets store begivenheder, f.eks. ægteskab, ikke at have børn og køb af bukser til vennerne.


Se Chris D’Elia: Man on Fire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chris D’Elia: Man on Fire havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chris D’Elia: Man on Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chris D’Elia: Man on Fire:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chris D’Elia: Man on Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chris D’Elia: Man on Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar