Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chris D’Elia: No Pain

Chris D’Elia: No Pain

15/04/2020 | Flixfilm

Se Chris D’Elia: No Pain på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Chris D’Elia går på scenen i Minneapolis for at give sit besyv med om alt fra selvcensur til problematiske delfiner og latterlige mutantkræfter.Se Chris D’Elia: No Pain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chris D’Elia: No Pain havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chris D’Elia: No Pain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chris D’Elia: No Pain:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chris D’Elia: No Pain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chris D’Elia: No Pain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar