Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Chris Rock optræder live på Netflix

Chris Rock optræder live på Netflix

11/11/2022 | Flixfilm

Forleden kunne vi skrive, at Netflix overvejede, at kaste sig ud i at vise live tv fra sportsturneringer og begivenheder, men at de endnu ikke var fastbesluttet på beslutningen eller købt nogle rettigheder.

Nu kan streamingtjenesten imidlertid bekræfte, at de er klar til at live streame for første gang nogensinde.

Det første program, som vil blive sendt direkte, er et nyt stand-up-show fra den legendariske komiker Chris Rock.

Comedyshowet vil blive sendt i begyndelsen af 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Chris Rock er en af de mest ikoniske komikere i vores generation,” udtaler Robbie Praw, Netflix-chef for stand-up og komedieformater. “Vi er begejstret for, at hele verden vil være i stand til at opleve et direkte og live show med Chris Rock, der samtidig skriver Netflix-historie. Dette vil være et uforglemmeligt øjeblik, og vi er så beærede, at Chris vil føre an.”

Det kommende live show er den anden Netflix-special, som Chris Rock laver til Netflix. I 2018 udkom ‘Tamborine‘, som fortsat kan streames.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Frækkere end politiet tillader: Axel F'

Det forventes, at Chris Rock under det direkte show vil åbne op om den famøse hændelse ved Oscar-uddelingen hvor komikeren blev tildelt en lussing af Will Smith er at have lavet en kommentar om Wills kone, Jada Pinkett Smith. Komikeren har i hvert tidligere udtalt, at han på et tidspunkt vil snakke om episoden og at det vil ske på Netflix.

Tilbage i maj var der også rygter om, at Netflix overvejede direkte streaming af shows, men her var det mest med henvisning til direkte streaming af reality shows hvor man ønsker at hemmeligholde vinderen eller give seerne mulighed for at deltage og påvirke programmerne.
Skriv kommentar