Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chris Rock: Tamborine

Chris Rock: Tamborine

14/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Chris Rock: Tamborine på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Bo Burnham
Skuespillere: Chris Rock
Spilletid: 64 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Chris Rock indtager scenen i Brooklyn til en comedy-special fyldt med kontante observationer om faderskab, utroskab og amerikansk politik.


Se Chris Rock: Tamborine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chris Rock: Tamborine havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chris Rock: Tamborine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chris Rock: Tamborine herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chris Rock: Tamborine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chris Rock: Tamborine stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar