Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut

Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut

12/01/2021 | Flixfilm

Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Chris Rock
Skuespillere: Dave Chappelle, Jimmy Fallon, Questlove
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I denne udvidede version af Chris Rocks special fra 2018 byder han på et væld af kontante observationer om faderskab, utroskab og politik.Se Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chris Rock: Total Blackout: The Tamborine Extended Cut er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar