Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chris Tucker: Live

Chris Tucker: Live

10/07/2015 | Flixfilm

Se Chris Tucker: Live på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Phil Joanou
Skuespillere: Chris Tucker
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Fra hjembyen Atlanta demonstrerer Chris Tucker sit helt utrolige komiske talent med historier fra barndommen til livet i rampelyset.

Chris Tucker: Live havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chris Tucker: Live på YouTube.Se Chris Tucker: Live på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chris Tucker: Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chris Tucker: Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chris Tucker: Live, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chris Tucker: Live er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar