Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chrisley Knows Best

Chrisley Knows Best

16/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Chrisley Knows Best på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chase Chrisley, Julie Chrisley, Todd Chrisley, Savannah Chrisley
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Resumé: Ejendomsmagnaten Todd Chrisley prøver at holde trit med sin travle familie og finder også tid til at fremvise sin amerikanske sydstatsstil.


Se Chrisley Knows Best på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chrisley Knows Best (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chrisley Knows Best (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chrisley Knows Best herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chrisley Knows Best er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chrisley Knows Best (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar