Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Christian Bale efterforsker bestialsk mord i ‘The Pale Blue Eye’

Christian Bale efterforsker bestialsk mord i ‘The Pale Blue Eye’

07/12/2022 | Flixfilm

Efter sidste måneds korte og uforklarlige teaser, er Netflix nu klar med den første fulde trailer til den store filmsatsning ‘The Pale Blue Eye’.

Den stjernebesatte krimifilm er programsat til at lande på Netflix den 6. januar 2023, men kan fanges i udvalgte biografer over julen.

Se den nye trailer nederst i artiklen.

Den gotiske krimithriller ‘The Pale Blue Eye’, der er skabt af instruktør Scott Cooper (‘Out of the Furnace’, ‘Hostile’), følger Christian Bale som den erfarene detektiv, Augustus Lando, der forsøger at løse mysteriet på en række mystiske mord, som finder sted i 1830 på US Military Academy i West Point.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han bliver en tidlig morgen kaldt ud på militærakademiet da en kadet er fundet død. Det viser sig dog hurtigt at sagen er mere bestialsk end først antaget, da den unge mands hjerte er blevet fjernet med kirurgisk præcision.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2024)

I frygt for uoprettelig skade på militærakademiets rennomé, får Landor hjælp af en excentrisk kadet med en foragt for militærets strenghed, tavshedskodeks og en forkærlighed for poesi – en ung mand ved navn Edgar Allan Poe (Harry Melling).

Foruden ovenstående medvirker også Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall og Robert Duvall i ‘The Pale Blue Eye’.

Se ‘The Pale Blue Eye’ på Netflix Danmark den 6. januar.
Skriv kommentar