Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christina P: Mom Genes

Christina P: Mom Genes

08/05/2022 | Flixfilm

Christina P: Mom Genes på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Ryan Polito
Skuespillere: Christina Pazsitzky
Spilletid: 62 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I denne special undersøger komikeren Christina P parforholdet og forældreskabets glæder og sorger set fra generation X' synsvinkel..

Christina P: Mom Genes havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christina P: Mom Genes på YouTube.Se Christina P: Mom Genes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Christina P: Mom Genes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christina P: Mom Genes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christina P: Mom Genes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christina P: Mom Genes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar