Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christina P: Mother Inferior

Christina P: Mother Inferior

10/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Christina P: Mother Inferior på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Christina Pazsitzky
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Christina Pazsitzky bombarderer Seattle med en bidende dosis virkelighed og fortæller sandheder om sin barndom, opvækst og rædslerne ved at føde.


Se Christina P: Mother Inferior på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Christina P: Mother Inferior havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christina P: Mother Inferior ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christina P: Mother Inferior herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christina P: Mother Inferior er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christina P: Mother Inferior stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar