Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christina P: Mother Inferior

Christina P: Mother Inferior

10/10/2017 | Flixfilm

Christina P: Mother Inferior på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Jay Karas
Skuespillere: Christina Pazsitzky
Spilletid: 59 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Christina Pazsitzky bombarderer Seattle med en bidende dosis virkelighed og fortæller sandheder om sin barndom, opvækst og rædslerne ved at føde.

Christina P: Mother Inferior havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christina P: Mother Inferior på YouTube.Se Christina P: Mother Inferior på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Christina P: Mother Inferior ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christina P: Mother Inferior stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christina P: Mother Inferior, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christina P: Mother Inferior er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar