Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christine

Christine

01/10/2020 | Flixfilm

Se Christine på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: John Carpenter
Skuespillere: Keith Gordon, John Stockwell, Alexandra Paul, Robert Prosky
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En nørdet studerende restaurerer en klassisk Plymouth Fury fra 1958, men da han sætter sig bag rattet, forvandles hans nyfundne selvtillid til hoven arrogance.

Christine havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Christine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar