Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Cracker

Christmas Cracker

01/05/2017 | Flixfilm

Se Christmas Cracker på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Mark Henderson
Skuespillere: Cherie Lunghi
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Det er lidt mere end bare almindelig højtidskuller, der griber disse julefanatikere, som elsker at fejre jul – nogle gange året rundt.


Se Christmas Cracker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChristmas Cracker havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christmas Cracker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christmas Cracker herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas Cracker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Cracker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar