Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Cracker

Christmas Cracker

01/05/2017 | Flixfilm

Christmas Cracker på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Mark Henderson
Skuespillere: Cherie Lunghi
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Det er lidt mere end bare almindelig højtidskuller, der griber disse julefanatikere, som elsker at fejre jul – nogle gange året rundt.

Christmas Cracker havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christmas Cracker på YouTube.Se Christmas Cracker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas Cracker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Cracker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Cracker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Cracker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar