Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Crossfire

Christmas Crossfire

04/12/2020 | Flixfilm

Se Christmas Crossfire på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Detlev Buck
Skuespillere: Kostja Ullmann, Alli Neumann, Sascha Alexander Gersak, Sophia Thomalla
Spilletid: 105 min
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En mand forhindrer et mordforsøg og stikker bagefter af sammen med offeret forfulgt af skurkene, mens en kvinde, han netop har mødt, forsøger at finde ham.

Christmas Crossfire (Jul i krydsilden) havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Christmas Crossfire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas Crossfire (Jul i krydsilden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Crossfire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Crossfire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Crossfire (Jul i krydsilden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar