Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Cupid

Christmas Cupid

07/01/2015 | Flixfilm

Christmas Cupid på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Gil Junger
Skuespillere: Christina Milian, Kenny Alfonso, Cynthia Evans
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En forlægger hjemsøges af en nyligt afdød kunde, som presser hende til at finde sammen med en gammel flamme igen for at finde kærligheden inden jul.

Christmas Cupid havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christmas Cupid på YouTube.Se Christmas Cupid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas Cupid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Cupid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Cupid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Cupid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar