Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Cupid

Christmas Cupid

07/01/2015 | Flixfilm

Se Christmas Cupid på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Gil Junger
Skuespillere: Christina Milian, Ashley Benson, Jackée Harry, Burgess Jenkins
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En forlægger hjemsøges af en nyligt afdød kunde, som presser hende til at finde sammen med en gammel flamme igen for at finde kærligheden inden jul.

Christmas Cupid havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Christmas Cupid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas Cupid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Cupid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Cupid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Cupid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar