Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Flow

Christmas Flow

17/11/2021 | Flixfilm

Christmas Flow på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tayc, Shirine Boutella, Marion Séclin
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En uventet juleromance opstår mellem en berømt rapper og en vedholdende journalist. Kan de få det til at fungere på trods af deres forskelligheder?

Christmas Flow (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christmas Flow på YouTube.Se Christmas Flow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas Flow (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Flow (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Flow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Flow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar