Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas in Wonderland

Christmas in Wonderland

07/01/2015

Se Christmas in Wonderland på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: James Orr
Skuespillere: Matthew Knight, Chris Kattan, Cameron Bright, Preston Lacy
Spilletid: 95 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Da familien Saunders børn finder 1 million dollars, tror de, de har skudt papegøjen. Men pengene er flaske, og både politi og skurke jager dem.


Se Christmas in Wonderland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Christmas in Wonderland havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Christmas in Wonderland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christmas in Wonderland herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas in Wonderland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas in Wonderland stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar