Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas in Wonderland

Christmas in Wonderland

07/01/2015 | Flixfilm

Se Christmas in Wonderland på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: James Orr
Skuespillere: Matthew Knight, Chris Kattan, Cameron Bright
Spilletid: 95 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da familien Saunders børn finder 1 million dollars, tror de, de har skudt papegøjen. Men pengene er flaske, og både politi og skurke jager dem.

Christmas in Wonderland havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Christmas in Wonderland på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas in Wonderland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas in Wonderland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas in Wonderland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas in Wonderland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar