Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Inheritance

Christmas Inheritance

15/12/2017 | Flixfilm

Se Christmas Inheritance på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ernie Barbarash
Skuespillere: Eliza Taylor, Jake Lacy, Andie MacDowell, Neil Crone
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: For at arve sin fars virksomhed må Ellen først besøge hans landsby, hvor hun lærer værdien af hårdt arbejde og at hjælpe andre.


Se Christmas Inheritance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChristmas Inheritance havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christmas Inheritance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christmas Inheritance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas Inheritance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Inheritance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar