Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Land

Christmas Land

01/11/2020 | Flixfilm

Christmas Land på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Sam Irvin
Skuespillere: Nikki Deloach, Luke Macfarlane, Jason-Shane Scott
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da en travl kvinde fra New York arver sin bedstemors jorde, står valget mellem at sælge eller genskabe juletræsplantagen og den tilhørende julelandsby.

Christmas Land havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christmas Land på YouTube.Se Christmas Land på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Christmas Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar