Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Made To Order

Christmas Made To Order

01/11/2020 | Flixfilm

Christmas Made To Order på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Romance
Instruktion: Sam Irvin
Skuespillere: Alexa PenaVega, Jonathan Bennett, Jo Marie Payton
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En arkitekt, der skal have familien på besøg til jul, ansætter en højtidskoordinator, som ender med at forsyne ham med andet og mere end bare julepynt.

Christmas Made To Order havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christmas Made To Order på YouTube.Se Christmas Made To Order på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Christmas Made To Order ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Made To Order stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Made To Order, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Made To Order er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar