Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Under Wraps

Christmas Under Wraps

01/11/2020 | Flixfilm

Christmas Under Wraps på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Peter Sullivan
Skuespillere: Candace Cameron Bure, David O'Donnell, Robert Pine, Kendra Mylnechuk
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da tingene ikke går som planlagt, tager en samvittighedsfuld læge et job i en lille by i Alaska med en julehemmelighed og en beboer, som muligvis kan ændre hendes liv.

Christmas Under Wraps havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christmas Under Wraps på YouTube.Se Christmas Under Wraps på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas Under Wraps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Under Wraps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Under Wraps, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Under Wraps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar