Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Wedding Planner

Christmas Wedding Planner

15/11/2018 | Flixfilm

Se Christmas Wedding Planner på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Romance
Instruktør: Justin G. Dyck
Skuespillere: Jocelyn Hudon, Stephen Huszar, Kelly Rutherford, Rebecca Dalton
Spilletid: 86 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: En bryllupsplanlæggers liv bliver vendt på hovedet, da en flot privatdetektiv bliver hyret til at sabotere en af hendes største opgaver.


Se Christmas Wedding Planner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChristmas Wedding Planner havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christmas Wedding Planner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christmas Wedding Planner herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas Wedding Planner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Wedding Planner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar