Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Wedding Planner

Christmas Wedding Planner

15/11/2018 | Flixfilm

Christmas Wedding Planner på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Romance
Instruktion: Justin G. Dyck
Skuespillere: Jocelyn Hudon, Stephen Huszar, Kelly Rutherford
Spilletid: 86 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En bryllupsplanlæggers liv bliver vendt på hovedet, da en flot privatdetektiv bliver hyret til at sabotere en af hendes største opgaver.

Christmas Wedding Planner havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Christmas Wedding Planner på YouTube.Se Christmas Wedding Planner på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Christmas Wedding Planner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Wedding Planner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Christmas Wedding Planner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Christmas Wedding Planner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar