Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Wedding Planner

Christmas Wedding Planner

15/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Christmas Wedding Planner på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Romance
Instruktør: Justin G. Dyck
Skuespillere: Jocelyn Hudon, Stephen Huszar, Kelly Rutherford, Rebecca Dalton
Spilletid: 86 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Resumé: En bryllupsplanlæggers liv bliver vendt på hovedet, da en flot privatdetektiv bliver hyret til at sabotere en af hendes største opgaver.


Se Christmas Wedding Planner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Christmas Wedding Planner havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christmas Wedding Planner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christmas Wedding Planner herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas Wedding Planner er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Wedding Planner stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar